​​Over ons | Meer-Waerde

Over ons

Bij Meer-Waerde gaat het om het verhaal van de cliënt, daarom heeft u bij Meer-Waerde een vaste contactpersoon die alle ins- en outs van u en uw onderneming kent. Onze werkzaamheden beginnen met het in kaart brengen van uw fiscale omstandigheden door middel van onze fiscale check.  Daarna maken we voor u inzichtelijk wat voor u  en uw onderneming de meest optimale fiscale en financiële mogelijkheden zijn.

Wij hechten veel waarde aan optimale duidelijkheid over wat we doen. Doordat wij verder gaan dan een accountant creëren we vaak interessante fiscale mogelijkheden. Door met een andere bril naar een casus te kijken, kunnen wij regelmatig grote belastingbesparingen voor onze cliënten realiseren.

drs. C.F. Meerkerk RB RV

drs. C.F. Meerkerk RB RV

Na zijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit heeft Frank een jaar of vijf op een accountantskantoor gewerkt. In 2005 heeft Frank de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. In 2005 en 2006 heeft Frank gewerkt als tax- en m&a manager voor een Amerikaanse multinational. Begin 2009 heeft hij Meer-Waerde opgericht. Vervolgens heef Frank tot 2016 gewerkt als adviseur. Van 2016 t/m 2018 heeft Frank als Wethouder R.O. en financiën gewerkt. Naast belastingadviseur is Frank ook register valuator (bedrijfswaardeerder). Zijn werk zit vaak op de grens tussen het bedrijfseconomische en het fiscale.


drs. S. (Sheila) de Hek RA

drs. S. (Sheila) de Hek RA

Na haar studie Bedrijfswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam is Sheila de Hek gestart op de audit afdeling bij een big four kantoor. Daarnaast heeft zij bij de Erasmus Universiteit te Rotterdam de postdoctorale opleiding Accountancy gevolgd. Na enkele jaren werkervaring te hebben opgedaan heeft Sheila in 2007 de overstap gemaakt naar Meer-Waerde om ons team te versterken. Ondertussen is ze afgestudeerd als Registeraccountant en houdt zij zich vooral bezig met financiële advisering, waarderingsvraagstukken, herstructureringen, fusies en splitsingen.


E. (Erika)de Jong-Redert MB RB

Tijdens haar studie HBO fiscale economie begon Erika als werkstudent bij een big four kantoor. Zij was daar werkzaam op de aangiftepraktijk en hield zich daar met name bezig met het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en erf- en schenkbelasting. In 2011 heeft zij de masteropleiding van het Register Belastingadviseurs afgerond. Met de nodige ervaring en kennis uit de aangiftepraktijk opgedaan bij een big four kantoor, heeft zij in 2017 de overstap gemaakt naar Meer-Waerde. Binnen ons kantoor is zij werkzaam binnen de adviespraktijk en houdt zich daar bezig met fiscale advisering van ondernemers en particulieren, herstructureringen en estate planning.


drs. T.M. (Marcel) Naaktgeboren RB

Na zijn studie fiscale economie aan de Erasmus Universiteit heeft Marcel eerst drie jaar in Bergen op Zoom bij een landelijk opererend kantoor gewerkt. In 1999 heeft hij de overstap gemaakt naar het toenmalige de Heer & Co. Vervolgens werkte Marcel tot begin 2017 voor Flynth adviseurs accountants. Vanaf 1 april 2017 is Marcel bij Meer-Waerde in dienst gekomen. Marcel houdt zich vooral bezig met fiscale en financiële dienstverlening in de meest ruime zin van het woord bij familiebedrijven, herstructureringen en heeft zich ook toegelegd op de problematiek rond BTW en overdrachtsbelasting bij ontwikkelaars.